Micro Hair Pigmentation (MHP)

 

Micro Hair pigmentatie: MHP is de afkorting ook wel genoemd scalp micro pigmentation of scalp pigmentation.

Wat is MHP (micro hair pigmentation)?

MHP ook wel hoofd pigmentatie genoemd is een behandeling met permanente make-up dat direct wordt toegepast op de hoofdhuid om zo de natuurlijke uitstraling van echt haar na te bootsen.  Op een zeer geavanceerde manier door middel van permanente make-up geeft het een zeer realistische illusie van fijne haartjes, zo lijkt het net of je hele korte stekeltjes hebt. De meeste kennissen willen dan ook voelen, zodat zij echt zien dat het geen echt haar is maar een pigmentatie (haar tattoo).

Voor wie is de MHP bedoelt?

Zowel voor mannen en vrouwen is MHP mogelijk. Voor iedereen met beginnend kaalheid of voor het wegwerken van littekens. Helaas wordt MHP niet medisch vergoed. MHP is een cosmetische behandeling en valt niet onder het ziekenkosten vergoeding.

MHP voor mannen wordt in 4 zones bespreekbaar. 

 

Prijzen

Zone                                                         Tijd                      Prijs

Zone 1

Voorscalp

4 tot 6 uur

€  500,-

Zone 2 + 3

Zijkantscalp

4 tot 6 uur

€  500,-

Zone 4

Achterscalp

4 tot 6 uur

€  500,-

Zone 1,2,3 en 4

Totaal MHP

Verdeelt in zones (dgn bespreekbaar elke na 7 dgn)

€ 1850,-

 

 

Indien nodig zal er een Checkup behandeling nodig zijn, dit varieert 2 tot 4 uur extra pigmenteren buitenom de 1e behandeling.

 

 

2 tot 4 uur

€  150,-

 

 

 

MHP litteken behandeling

Afhankelijk van de grote van de litteken zal de prijs en tijd berekend worden. De litteken moet minimaal 12 maanden oud zijn dit ivm litteken vorming. De onder liggende huid kan nog veranderen en heeft een healing proces nodig.